Blogi uueneb

Apr 07, 2014, autor Kaja

Ilmselt on nii mõnedki lugejad juba märganud, et blogis on toimunud lisaks kujunduse muutusele ka märgatav elavnemine sisu osas. Ja see jätkub ka edaspidi.

Kui poliitik ise oma pasunat ei puhu, jääb see pasun reeglina puhumata, ütles George Bush. Ka Riigikogu ametnikud on mulle öelnud, et sa teed küll palju tööd, aga poliitikul pole sellest kasu, kui sellest keegi ei tea. Siin on oluline erinevus näiteks advokaaditööga: advokaadina, kui sa teed oma tööd hästi, siis see kiidab ennast ise. Kõige pealt maksab klient arve ära ja kui veel paremini läheb, siis soovitab sind ka teistele, mis omakorda toob sulle tööd juurde, mis ennast ise kiidab. Poliitikuna ei pea see mitte ainult tegema, vaid sa pead sellest ka inimestele teada andma. Tunnistan, et see on pisut ebamugav, aga teisalt jälle olen saanud palju tagasisidet, et inimesed tahaksid rohkem minu tegemistest teada. Ja näha rohkem pildimaterjali, kui teksti.

Kuivõrd mai lõpus on tulemas valimised ja ma nendel valimistel ka kandideerin, siis on lähikuudel rohkem mööda Eestimaad ringisõitmist ja inimestega kohtumisi. Proovin blogis edasi anda tähelepanekuid kohtumistelt ja vastu tulles lugejate soovidele, lisada ka rohkem pildimaterjali.

Kui ma valituks osutun, siis kavatsen info jagamist jätkata ka Euroopa Parlamendist ja oma tegevusest seal. Ühtlasi andke mulle, head lugejad, lahkesti teada, millest te sooviksite rohkem lugeda ja ma üritan nendele soovidele vastata.

  1. Kui siin oleks Facebook-i Like nupp, siis ma vajutaks seda. :-) Poliitika 2.0 võikski aina enam Interneti aruteludena toimuda.